Vinter (kuriren) är här!

Kära Viltaffärvänner!

Då var det dags – Vinterkurieren är här! Som Kirsten Stelling, utgivaren av densamma, hade aviserad, låg flera lådor av den tryckfärska Winterkurier 2018 framför Viltaffärens dörr i morse.  Några av dem ska vidarebefordras imorgon till Jokkmokks Turistinformationen och till Ájtte. Så vi kan verkligen konstaterar att vintern har hållit sitt intåg 🙂 !   

Här kommer förresten en ännu godare nyhet:winterkurier2018 Ni behöver inte alls vänta tills ni få tillfälle att hitta ett tryckt exemplar av Winterkurier 2018. Den finns  nämligen tillgänglig online på

www.winterkurier.se/printmedien 🙂 !

Jag vill verkligen passa på att rikta en hälsning till Kirsten Stelling här: Hon visar att det är möjligt att presentera en region på ett intressant sätt och med pricksäker målgruppsfokusering. Och detta, mina vänner,  utan att ha en stor organisation eller offentligt finansiering i ryggen. Jag drar hatten och säger än en gång: stort tack, Kirsten, för ditt enastående engagemang och lycka till i framtiden med dina projekt!

För övrigt har vintern kommit på allvar även utanför Viltaffärens fönstren och vi förbereder oss för fullt för våra ‘rökiga insatser’ samt inväntar några fler minusgrader. Med detta förblir vi med hjärtliga hälsningar…

Schneeaussichtenera Viltaffärsjälar

Asbjörn & Birgit

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>