Höst…

Hej alla Viltaffärvänner!20150912_184057

Höstens färger är underbara. I början på veckan fick vi besök i Viltaffären som inte nog kunde lovorda höstens prakt och vilken kraft hon samlade de här få veckorna som hon hade förmånen att tillbringa i norra Sverige. Och visst är det så. För oss Viltaffärler är hösten alltid lite sorgligt. Sommarsäsongen, so både bjuder på mycket arbete, men även många trevliga möten, ligger bakom oss.

Vi återgår till våra ’vanliga’ sysslor, då Viltaffären inte spelar huvudrollen ett tag. Och – inte minst – där vintern väntar runt hörnet. Även den med all sin prakt… men… med all sin snöskottning med. Detta är, i synnerhet för mig, ingenting att se fram emot.

Ha det gott i höstrusket!

Asbjörn & Birgit

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>